Haastattelussa Adebizi & Konna + lataa biisi!!Redrum-187.com: Konna & Adebizi terve! Syksy saapuu ja paskaa sataa, mites miesten kesä meni ja mitä tuli tehtyä?

Konna: Terve. Aika luuseri kesä täytyy myöntää, joutu lusii raksalla vesisateessa. Loput ajat meni ton ep:n vääntämiseen. Lawatanssit tais olla aikalailla kesän kohokohta, oli helvetin hauskaa! Propsit Masille ja Nykälle plus muille järkkäreille.

Adebizi: Joo terve vaa. Paskaa niskaa joka suunnast mut minkäs teet!? Ton ep:n parissahan toi kesä aika pitkälle vierähti minkä nyt kuosimiselt ehti…

Redrum-187.com: Kertokaa itsestänne ja siitä miten päädyitte musiikin pariin? Teidäthän on tähän mennessä lähinnä muistettu Jontin & Shakan biisien vieraslistalta.

Konna: Joo.. Aloin joskus -99 kirjottelee riimejä Shakan kanssa. Sillon viel englanniks, ja jossain vaihees tuli sit sen verran mutkia matkaan, et jäi toi musiikin tekeminen vähän taka-alalle. Kokoajan kuitenkin jotain kirjotellu ja Shaka on potkinu perseelle ja vaatinu mua messiin. Tossa nelisen vuotta sitten ku sain itteni kondikseen ja tulin takas himaan, oli sit aika pistää jotain nauhalle ja jatkaa siitä.

Adebizi: Joskus varmaa samoihin aikoihin aloin kirjottelee ja himas demottelee itelleni omaks huviks. Itseasias jotku kerkes varmaa kuuleekki mun myspacest, mitä vittuu 42 kipaleen. Se on mun eka suomeks tehty biisi about 10v sit ku tulin järkiini ja hylkäsin englannin kielen.

Redrum-187.com: Hahah! 42 Demohan on ihan vitun ässää matskua. Se on raakaa tykitystä! Miten tutustuitte aikoinaan toisiinne?

Konna: Paljon yhteisii frendei, mut Shakan kautta me ollaan varmaan tutustuttu aikoinaan.

Redrum-187.com: Miten tutustuitte sitten Jonttiin & Shakaan?

Konna: Shakan mä oon tuntenu melkein aina. Käpit sylki aikanaan samoja kirjainyhdistelmiä ja matkan varrella sit myös Jontista tullu hyvä frendi. Siin on kyl laadukas kaksikko musiikis ja muutenki.

Adebizi: Vähä sama juttu ku tos aikasemmas kysymykses. Yhteisten frendien kautta Shakaan tutustunu joskus ja sitä kautta myös Jonttiin.

Redrum-187.com: Hektisii jäpii. Teiltä on tulossa yhteinen EP nimeltä Korvia Myöten. Miten tätä päädyttiin tekemään ja ketkä kaikki ovat olleet levyä tekemässä? Tuottajat?

Konna: Molempien soolot eteni liian hitaasti ja vedettiin kuitenkin keikkoja yhes mihin piti saada yhteisii biisei. Kelattiin pistää suht nopeel aikataulul yhteinen ep pihalle ku alko olee nitkut saada jotain julkastuu. Shakahan ton ajatuksen yhteistyöstä aikoinaan pisti muhimaan ja muutenki ollu aika vahvasti mukana tekemäs tota. Jeesaillu kaikenlaista. Thanks brother!

Adebizi: Näinhän se homma meni ja sai alkunsa. Iso kiitos tuottajille: Pidelle, Jahnimanille, Japolle, Tupla-A:lle ja Tatc:lle. Ja unohtamatta tietysti feattei Jontti, Shaka, Julma-Henri ja Mirjam.Erityis kiitos viel Pidelle jonka kans alettii tätä ep:t vääntää, helvetin hyvist hermoist…

Redrum-187.com: Miten Julma-Henri päätyi mukaan levylle?

Konna: No Henkkahan tekee hienoo iskelmää, mut toi ajatus lähti oikeestaan niist sen blogeista mitä diggaan lueskella. Kelasin et sil on vähän samankaltanen ajatusmaailma ja siisti tapa ilmasta asiat. Alunperin se oli eri biisi mihin Henkan piti tulla messiin, mut toi Huonoa Seuraa oli ehkä parempi ratkasu. Mikäs siinä sit. Oululaisil tuntuu muutenki olevan homma hallus. Kuurot Koirat sun muut pohjoisen ilopillerit, kunnon meininki.

Adebizi: Julma-Henriin tutustunu Pikkupirun kautta tos joku aika sit ja kelattii et ois hyvä saada tohon levylle vähä jotain eri tyylist settii mukaan ja Julma-Henri oli loistava ratkasu.

Redrum-187.com: Mistä biisienne aiheet kertovat ja tullaanko siinä kuulemaan paljon henkilökohtaisia läppiä?

Konna: No totahan se on… rappioräppii. Kemikaalei ja niitten lieveilmiöitä, mut tarkotuksena ei oo kyl hehkuttaa narkkaamista ja muuta paskaa menoo, vaan ehkä enemmänki kertoo siit mihin se liian mustavalkonen ajattelutapa omal kohdal johti. Mut haukutaan me tietenki pomoja sun muuta rupusakkii sopivassa määrin. Ite mä mietin lähinnä frendei ja muita samankaltasii tyyppei jolle tota musaa tekee. Tarinoita meikäläisiltä meikäläisille.

Adebizi: Kyl mä oon alust asti lähteny siit et räpin pitää olla rehellistä. Tosi tarinoit mitä on tullu koettuu elämän varrel ja tietty mielipiteit pitää saada sanottuu tietyist asioist.

Redrum-187.com: Eihän musiikki nyt ole mitään ilman rehellisyyttä. Kuinka tyytyväisiä itse olette julkaisuun ja mitkä ovat henkilökohtaiset suosikkibiisinne siitä?

Konna: Koko ajan tyytyväisempi, paljon se on edenny siitä mist lähettiin ja lopputulokseen oon kyl tyyttis. Mun suosikit on varmaan Huonoa Seuraa, Tähän Asti Opittua ja Viimeinen Päivä.

Adebizi: Kuunneltiin ja naurettii tos joku päivä noit meidän alkuperäsii demoi, ni ei voi kyl olla muut ku tyytyväinen… Kaikki kipaleet on omal taval hyvii et vaikee kaivaa suosikkei.

Redrum-187.com: Kuka on piirtänyt nämä hienot kannet?

Konna: Emmä ees tiedä kuka sen Jokerin naaman on piirtäny. Mä oon vähän muokannu sitä ja askarrellu noi loput.

Redrum-187.com: Allekirjoittanut on taas pihalla kun lumiukko. Mites nyt julkaisun valmistuttua tullaan toimimaan, helvetisti keikkoja, skumppaa ja huoria? Ollaanko tämän jälkeen mahdollisesti alkamassa työstää pitkäsoittoa?

Konna: No helvetisti keikkoi ja karun makust kaljaa ainaki. Skumppa ja huorat hengaa muualla. Mä oon saanu ton soolon aika hyvään vauhtiin, jos ennen ens kesää sais jo pihalle.. Sen nimi on ”Seitsemän”, sama teema ku siin leffas eli kertoo kuolemansynneistä. Hilpeetä matskuu siis tulossa.

Adebizi: Joo kyl skumpat ja huorat on muitten juttui, et ei täs mitää vitun minkkiturkkei olla niskaa vetämäs. Seuraavaks ois tarkotus tehä Pikkupirun kans levy littii. Ollaa jo varmaa viis vuot jauhettu siit, mut ei olla saatu aikaseks.. Ehkä se on mun seuraava projekti!

Redrum-187.com: Mitkä ovat omat musiikilliset vaikutteet ja mitä tulee näinä päivinä himassa luukutettua?

Konna: No just täl hetkel soi aika paljon noi itärannikon militantit, AOTP ja kaikki semmoset jurpot. Sielt ysärin puolest välist tulee kans soiteltuu vanhoi hyvii ku noi uudet on mitä on.Vähän nuorempana soi enemmän se länsirannikko, mut ei niitten juttui pysty enää kuuntelee.. Paitsi kyl mä Dogg Poundist ja joistain muist Death Row artisteist ja kaikist niist hyvist perusjanttereist kenet kaikki tietää diggaan vieläkin. Mut ei vaan enää jaksa kaivella niit hyvii ug jätkii, ku ne jauhaa kaikki samaa skeidaa nykyään.

Adebizi: No kaikki gangsta-räppi mitä kaikki alan miehet on teini-gangsta päissään kuunnellu. Tänä päivän soi Sabac, Army of the pharaos, Non Phixion, Jedi mind tricks, Doap nixion ja muut sen sellaset…

Redrum-187.com: Lukiamme ovat varmasti pettyneitä, mutta ketään tuskin se kiinnostaa. Pakolliset lempi gangsta-artistit?

Konna: Cube poimi kyl pisteet tol viimesellä. Hyvä nähä ettei kaikki muutu virran mukana. Tai emmä oo kuullu sitä levyy kokonaan, mut kuitenki. Snoop on kans ollu joskus aika jehu, mut emmä tiedä mikä vittu sitä nykyään vaivaa. Geto Boys, WC, Spice 1, Above The Law ja sit noi perus Eazy-E:t sun muut pyöri joskus sterkois, mut nykyään tulee aika vähän kuunneltuu gangsterikakkaa.

Adebizi: Tossahan noit tuli mainittuu aika pitkälle, mut tän hetken kovin nimi on omast mielest ehdottomasti Vinnie Paz

Redrum-187.com: Onko Adebizilla ollut maskia viime aikoina naamassa?

Adebizi: Heh… Sitähän se virkavalta yrittää vieläkin selvitellä… Eiköhän anneta niille mahdollisuus!

Redrum-187.com: Missä teidät voi seuraavaksi bongata keikalla ja mikä on nyt levyn lopullinen julkaisupäivä?

Konna: Keikat voi käydä väijymäs myspacesta ja levyn lopullinen päivämäärä on lokakuun alkupuolella, ku taas yllättäen vähän viivästy loppumetreillä. Ilmotetaan tuol foorumeilla sit ku tiedetään tarkat päivämäärät ja mestat mitkä myy.

Redrum-187.com: Lopputerveiset Redrumin lukijoille?

Konna: Iso kiitos kaikille jotka tukee suomalaista undergroundia! Käykää keikoilla ja pitäkää lapsukaiset erossa opiaateista. Niin, ja käyttäkää OSW:n kledjui. Peace!

Adebizi: Kiitos tukijoille, ostakaa levyi ne ei maksa paljo ja käykää keikoil, teidän ansiosta tätä voidaan tehdä…

Redrum-187.com: Allekirjoittanut kiittää Konnaa & Adebizia ja jatkaa darrailuaan.
                                                              Haastattelija: Mirlo Hällfors aka TRÄÄ!

Redrum-187 tarjoilee lisäksi yksinoikeudella yhden uuden biisin Adebizin ja Konnan Korvia Myöten EP:ltä nimeltä Huonoa Seuraa. Biisissä mukana myös Julma-Henri. Lataa biisi alla olevasta linkistä.

Adebizi ja Konna – Huonoa Seuraa feat. Julma-Henri

Konnan myspace
Adebizin myspace
Keskustele aiheesta Redrum-187:n foorumeilla täällä.

Jätä kommentti