Petos – Toivo parasta ja pelkää pahinta

Petos on julkaissut foorumeillamme tulevan levynsä Toivo parasta ja pelkää pahinta kannet sekä biisilistan. Tämän pitkään odotetun levyn on määrä ilmestyä maaliskuun aikana 3rd Rail Muicilta. Albumilla kuullaan vierailemassa mm. Jontti, Shaka, Pikkupiru, Raimo, OG Ikonen, Adebizi, Konna, Kuningas Pähkinä ja jenkeistä ADR Lavey, Malice, Nutt-so ja Destro.

Julkaisu ei sisällä introja, inserttejä, skittejä eikä muita lyhyitä vedätysraitoja. Ainoastaan Redrum-187 kokoelmalla aikaisemmin julkaistu Alibi-ainesta on ns. kierrätysbiisi ja sekin on laitettu julkaisulle bonukseksi niitä varten, jotka eivät kokoelmaamme onnistuneet käsiinsä saamaan.

Petos ei omien sanojensa mukaan tule julkaisemaan enää uusia maistiaisia Toivo parasta ja pelkää pahinta -levyltä. Albumilta on aikaisemmin pudotettu video biisistä Synkkä Sörkka, jonka voit katsoa mm. täältä.

1. Lopun Alku
2. Synkkä Sörkka
3. Spekulaatioille Piste ( Feat. Shaka, Jontti )
4. Meidän Puolella Tai Meitä Vastaan ( Feat. Pikkupiru )
5. Toivo Parasta Ja Pelkää Pahinta ( Feat. ADR Lavey, Malice )
6. Sen Ajan Murhe
7. Lähiöstä Lähiöön ( Feat. OG Ikonen )
8. Vyöhyketerapiaa ( Feat. Raimo )
9. Ei Mitään Menetettävää ( Feat. Nutt-So, Destro )
10. Sokeana Onnesta
11.Katkeraan Loppuun Asti ( Feat Adebizi, Konna )
12. Bonus: Alibi-ainesta ( Feat: Kuningas Pähkinä )

Biitit: Petos, Hullu Koira, ADR, R2

Keskustele julkaisusta ja löydä Petoksen alkuperäinen tiedotus asiasta foorumeiltamme täältä.

www.myspace.com/petosku
http://www.petos.tk
http://www.3rdrailmusic.fi

Jätä kommentti