Haastattelussa ChydeRedrum-187: Terve Chyde! Kysellään alkuun vähän kuulumisia eli miten on talvi mennyt ja onko jo kevättä rinnassa?

Chyde: Onhan tässä tietysti kun futiskausi alkoi ja Turku Soundcheck lähestyy. Se on kevään merkki!

Redrum-187: Mennään sitten suoraan Ritarikuntaan. Kroonisesti akuutti ilmestyi vuonna 2005. Mitä Ritarikunnan jäbät on duunailleet tällä välillä?

Chyde: Me ollaan tehty kaikkia omia duunejamme enimmäkseen… Jokainen kyllä jotain musaakin ja mä olen tehnyt tietty Mestarisoundia radioon. Kyllä me ollaan tätä levyäkin kaksi vuotta sitten ruvettu tekemään. Ollaan käyty studiolla silloin tällöin ja jopa vähän treenattukin.

Redrum-187: Mistä idea uuteen levyyn lähti? Sanoitkin jo, että sitä on tehty kaksi vuotta?

Chyde: Joo kaksi vuotta tosi rauhalliseen tahtiin. Ei me mitenkään tosi täsmällisesti sitä olla tehty muuta kuin ehkä viime talven aikana joku jakso. Kai me vaan huomattiin, että jotain juttuja on ehkä jäänyt tekemättä vielä. Ei me silloin viimeksikään Kroonisesti Akuutti -levyn jälkeen päätetty, että nyt me lopetetaan, että me ei enää ikinä tehdä mitään. Ajateltiin kuitenkin, että katsotaan mitä tapahtuu. Sitten se jotenkin vaan vaikutti loogiselta ruveta tekemään jotain samalla jengillä. Ei me päätetty sitäkään, että me tehdään Ritarikunta -levy. Ruvettiin tekemään vaan jotain. Sitten se pikkuhiljaa oli loppupeleissä täsmälleen se sama jengi. Siinä tuli 2008 toi eka Turku Soundcheck ja päätettiin, että vedetään eka keikka siellä. Ehkä sen jälkeen päätettiin, et näyttäisi siltä, että kannattaisi jatkaa tekemistä, koska se meni niin överiputkeen. Jengi oli tosi innoissaan.

Redrum-187: Millä tavoin Ritarikunta lähtee yleensä työstämään uutta levyä? Tuleeko eka taustat, sitten keksitte aiheet ja molemmat tekee riimit omissa oloissaan vai mikä on teidän kaava?

Chyde: Toi omissa oloissa on varmaan tärkein juttu siinä. Se näkyy esimerkiksi siinä, että meillä ei ole yhteisiä promokuvia ollenkaan. Me ei olla kertaakaan oltu samassa paikassa, että olisi voinut ottaa. Kyllä me tehdään kaikki niin, että jokainen tekee enimmäkseen yksikseen himassa. Mä ja Joe tehdään jonkun verran yhdessä kun tiedetään, että levy on tulossa. Ryhdytään tekemään aina silloin tällöin kahdestaan. Sitten pikkuhiljaa ruvetaan kokoontumaan. Ei me nytkään tehty yhteisesti kuin muutamia sellaisia koko sessioita, että oltiin kaikki paikalla ja väsättiin jotain.

Ei sitäkään oikein tiedä, että tuleeko biitit vai riimit eka juuri siksi, että me tehdään erillään. Sitten kun on kolme tuottajaa, jotka on tehnyt biittejä levylle, niin niitäkin tulee milloin tulee. Kun päätettiin että okei, vois tehdä tosiaan levyä, niin mä kysyin Jesseltä ja Oddjobilta, että onko jotain varastossa. Sit tuli 20 biittiä, joista ruvettiin valitsemaan. Meillä on kaikki aika sattumanvaraista. Meidän piti eka tämäkin levy julkaista Loko Recordsilla pelkästään, mutta sitten sekin meni niin vapaamuotoiseksi, että ei se olisi tullut koskaan oikeasti. Monspin mukaantulossa oli se pointti, että Kepe pystyy kuitenkin sanomaan jonkun päivämäärän, johon mennessä levyn pitää tulla ulos. Nyt se vielä tuli ulos siihen mennessä kuin pitikin, mikä oli aika hämmästyttävää.

Redrum-187: Minkälaista lyriikkaa uusi levy tulee pitämään sisällään? Luin jostain, että ei niin melankolista settiä ja Chydehän itse heittää, että hänet tunnetaan enemmän partyläppää heittävänä äijänä…

Chyde: Haha, niin no toi partyläppä on kyllä 10 vuotta vanha, minkä jälkeen RK on ollut enimmäkseen niin helvetin synkkää. Mutta siis silleen, että mitään ”Mä En Jaksa” –meininkiä ei ole kyllä enää tossa. Ei se ihan nyt mikään hirveen sateenkaaren värinen hilpeä levy ole. Just sanoin, että me ei suunnitella mitään, mutta jossain vaiheessa kun tätä tehtiin, niin päätettiin että pidetään paketti vähän virkeämpänä. Sen takia kun nyt on vaan tuntunut sellaiselta, vaikka ei maailma ole miksikään valoisammaksi muuttunut. Ei ole ollut kuitenkaan sellaista oloa, että tarvitsisi olla hirveän masennuksissa kaikesta. Kyllä siellä sitä valitustakin silti joukossa on.

Redrum-187: Vierailijoista sen verran, että Totti nyt on varmaan luonnollinen juttu teidän turkulaisena tuttuna, mutta miten Huge L päätyi levylle?

Chyde: Joku tossa jo sanoi, että on odottanut jo vuosia, että koska Huge on meidän levyllä tai me sen levyllä. Mä oon tavannut sen kerran aikaisemmin ja muut jäbät ei varmaan koskaan. Ei meillä ollut mitään yhteisiä kuvioita, mutta varmaan oli aika helppo kuvitella se varsinkin just tohon biisiin, mihin se nyt tuli. Heti kelattiin, että jos siihen ottaa jonkun muun mukaan, niin se on Huge. Sitten me todettiin, että siihen ehkä tarvis jonkun ja lähetettiin sille se biitti. Kun se tunnetusti kirjoittaa aika paljon, niin se oli ”joo” ja oli ihan hehkuissaan siitä biitistä. Mutta joo, ihan päinvastoin kuin Totti, niin ei tunneta aikaisemmin tai muuta. Mutta kai nyt molemmat on kuullut toistensa tekemisiä sen verran, että tietää missä mennään.

Redrum-187: Vähän tuotannosta sitten seuraavaksi, se on Ritarikunnan omien jäbien käsialaa kokonaan. Onko soundimaailmaa saatu levylle yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja minkä tyyppisiä taustoja noi on pääasiassa?

Chyde: Kyllä se yllättävän yhtenäiseksi on tullut ottaen huomioon, että jätkät tekee kaikki musaansa ihan eri tavoilla. Jesse soittaa aika paljon itse ja tekee koneella sekä synalla. Sitten taas Oddjob-Lauri on puhtaasti ysärisamplemies, samoin Joe tekee MPC-pohjalta juttuja. Periaatteessa se on aika yllättävää, ettei niiden kaikkien kolmen biitit yhdessä läjässä lopulta kuullosta niin hirveen erilaisilta kuitenkaan. Ehkä Jesse on vaan lopullista miksausta ja masterointia tehdessään onnistunut tällä kertaa poikkeuksellisen hyvin.

Mutta toisaalta kun siinä on niitä musalähteitä ja sampleja, jotka on maailman eri laidoilta, niin voi kuvitella et se ei toimis. Siellä on mm. muutama ihan puhdas sellainen etelä-henkinen biitti ja sitten sellaisia sisaraluksia meidän vanhoille biiseille.

Redrum-187: Niin kuin Raimo sanoi ”Toista itseäsi, mut älä liikaa”… Tai jotain. Viisi vuotta todellakin viime levystä aikaa… On varmaan tullut paljon uusia genren sisäisiä ”fanittajia”, jos näin voi sanoo. Kaikki ei välttämättä edes tiedä, että mikä on Ritarikunta näistä kaikista nuorimmista. Miksi sun mielestä niiden pitäisi kuunnella uusi levy ja minkä takia Ritarikunnan uusi levy on hyvä levy?

Chyde: Se oli aika hyvä kysymys. Eli et miksi niiden pitäisi ja miten ne saavat sen perille.. Koska heti kun alettiin puhua, että aletaan tekemään levyä, niin monet vanhemmat tyypit oli et ”Jes! Loistavaa! Vitun siistii”. Sitten on puhuttu kaikkea ja jotkut foorumikeskustelut on ollut pelkästään sitä, että se on sen takia niin siistii, koska ollaan ennenkin tehty ja meillä on niin vanhoja juttuja, että pitää olla respectii kun ollaan tehty. Mutta ei sillä ole oikeastaan mitään tekemistä sen kanssa, että miltä se nyt sitten kuulostaa toi uusi meininki. Ehkä siinä voi kuulua korkeintaan, että me ei olla ekaa kertaa tekemässä musaa.

Just sitä ollaan mietitty, että jännä nähdä miten käy. Siellä on niin paljon sellaisia tyyppejä jotka ei tiedä meitä ollenkaan, eivätkä he tule näitä settejä mistään Voicelta nytkään kuulemaan. Ehkä toisaalta Voicen kuuntelijat ei olekaan se ryhmä. Toivotaan tai ehkä kelataan niin, että se kiertää jotenkin se perimätieto. Nyt niillä on jo kato lapsia, jotka on meidän ensimmäisiä levyjä kuunnellut. Ne on opettanut lapsilleen mitä kuunnellaan, haha! En tiedä todellakaan. Tosi jännä nähdä. En osaa yhtään sanoo edes, että paljon levyä myydään tai miten meidän keikat tulee menemään.

Redrum-187: Miten tämä levy tulee poikkeamaan vanhemmista levyistä? Saranat Avaavat Sanat on jo klassikko, mutta siis miten tämä tulee esim. poikkeamaan Kroonisesti Akuutti levystä?

Chyde: Kyllä se varmaan sillä tavalla jotenkin valmiimmaksi on tehty. Vaikka ei me tarkoituksella liikaa yhtäkään biisiä olla hinkattu, eikä kulutettu aikaa kelailuun ja visiointiin. Melkein kaikki vanhat mitä nyt kuuntelee jälkikäteen, niin niissä on paljon semmoisia, että kyllä tonkin olisi voinut tehdä kunnolla. Sen takia tuossa onkin esimerkiksi vanha ”Rakkauden Sotilas”, joka julkaistiin minun sellaisella sadan kappaleen omakustanteella tässä välissä jo. Sama biisi, mutta huomattiin vaan, että sen voisi levittää laajemmallekin yleisölle. Tehtiin sitä sitten aika paljon parempaan muotoon. Ei nyt vituta mikään vanha levy millään tavalla, mutta semisti harmittaa, että jotain juttuja olisi voinut tehdä paremmin. Joka levyllä on sellaisia biisejä, jotka ovat vähän kesken.

Redrum-187: Sitten tämmöinen vähän kliseisempi kysymys eli onko sulla jotain omaa suosikkibiisiä tällä levyllä?

Chyde: Hahaha tota…  En mä tiedä, kaikki tavallaan tietty. Ehkä toi nimibiisi eli Albumi voisi olla yksi sellainen, koska siinä on niin paljon kaikkia paikallisia läppiä. Mä laskin, että siinä on kahden ekan tahdin aikana mainittu seitsemän eri Turun kaupunginosaa. Ajattelin, että se voisi ehkä tavallaan olla. Ne on siis kaikki tavallaan mestoja, joissa mä olen asunut itse. Joo, se on varmaan yksi.

Sitten on tietty helppo digata Joen soolobiisiä ”Suomiseiskat”, mikä onkin tulevaa kulttimateriaalia haha. Varmaan kun niitä on muutaman kerran päässyt keikoilla vetään, niin se biisi ehkä löytyy.

Redrum-187: Onko Ritarikunnan äijät tekemässä paljon keikkaa? Tässä on muistaakseni nyt ainakin neljä keikkaa putkeen seuraavaksi. Oletteko nyt kesällä alkamassa tekemään paljon keikkaa ja mitä ylipäätänsä seuraavaksi? Uutta Ritarikunta levyä? Sooloja?

Chyde: Kyllä niitä keikkoja jotain on. Yritetään kiertää sellaiset tärkeimmät mestat jotakuinkin. Me tehdään tosiaan nyt huhti – toukokuun aikana joku kuusi keikkaa tai jotain, mikä on yllättävän tiukka tahti meille. Sitten me ollaan kesällä siellä Lahden isoissa systeemeissä ja jotain, mutta ei me mitään kauhean paljon tehdä. Kyllä me päätettiin jo aikoja sitten, ettei väkisin lähdetä pyöriin tonne epävarmoilla meiningeillä. Mennään sinne missä on selkeästi järjestetyt systeemit ja puitteet. Me saadaan jotain sydänkohtauksia ja kuollaan matkan varrelle jos lähetään riehumaan, kun ei pysytä pystyssä enää, hah! Kyllä me periaatteessa tehdään keikkoja silleen, kun niitä kysellään, mutta ei olla millekään suurelle rundille lähdössä.

Ja mitä seuraavaksi. Hmm… Mä en itse asiassa tiedä, kun olen  itsekin jo viimeksi tänään eli samana päivänä kun levy tuli ulos, niin hahmotellut riimejä johonkin. En tiedä mihin, mutta luultavasti johonkin omaan juttuun. Joella oli myös jo joku semmoinen selkeä projekti muutama viikko sitten… Mä en muista mikä se oli, mutta sillä oli joku tämmöinen teema tai joku, mihin se on tekemässä levyä. Jos toi Albumi nyt jotenkin liikahtaa, että sitä myydään tai keikat menee hyvin tai jotain, niin en mä tiedä miksei me tehtäisi tätäkin lisää. Silleen me ollaan myös suunniteltu, että kun me ollaan nyt pidetty tasaisin väliajoin jotain studiosessioita ja muita, niin ei lopeteta niitä vaikka levy tulikin valmiiksi. Jatketaan tekemään jotain ja katsotaan mitä siitä sitten tulee. Kyllä meillä jokaisella on varmaan aika paljon varastoissa juttuja vielä… ei varmaan loppunut mitenkään materiaalit tähän. Saa nähdä.

Redrum-187: Parasta Ritarikunnan keikkakokemusta tai jotain hyviä muistoja näistä keikoista? Missä on ollut vuosien saatossa ne siisteimmät jutut?

Chyde: En mä oikeastaan sellaista yhtä vaan pysty sanomaan, mutta noi entisajan Rovaniemen keikat on aina ollut silloin kun siellä vielä asui noita Tulenkantajat -tyyppei ja muita. Ne oli aika legendaarisia ne 2000-luvun alun Rovaniemi jutut. Varmaan kaikki jotka on siellä silloin käynyt, niin tietää sen meiningin hektisyyden mikä siellä oli. Sitten toinen on Vaasa, missä oli sitten pitkälti noiden Vapaapudotus-jätkien ja myöskin vähän Redrumiinkin liittyvien asioiden takia aina tosi hyvä meininki. Ei välttämättä edes jengiä niin paljon keikoilla, mutta se yleinen toiminta vaan on ollut sellaista aina ja tietysti siellä TKK-Pekan kanssa tullut viihdyttyä ihan muutenkin kuin keikoilla. Ne on nyt ollut tosi hyviä. Molemmissa noissa paikoissa oltu tosi monta kertaa tietysti.

Redrum-187: Mites Turun keikat?

Chyde: Joo niin kuin mä sanoin, niin se Turku Soundcheck 2008, kun me ei oltu tehty moneen vuoteen mitään ja sitten se tapahtuma oli ekaa kertaa. Mähän olen myös  järjestämässä  sitä festaria ja  olin perinteisesti ihan paniikissa sekä rahojen takia, et sen keikan takia miten se menee jne.. Sitten me katsotaan sieltä bäkkärin nurkalta sitä jonoa ja sitä häntäpäätä ei näy ollenkaan. Klubilta silloin sanottiin, että se ei ole ikinä ollut niin täynnä, kun silloin meidän keikan aikana. Kyllä sen tietty muistaa aika hyvin. Sitten täällä on ollut ihan niitä klassisii… Meidän kaikkien aikojen ensimmäinen Ritarikerho oli vuonna 2001 vissiin vanhassa Old Schoolissa, jossa on nykyään Nuorisokeskus Vimma. Siellä oli me ja Kapteeni Ä-ni, joka oli silloin ihan uusi juttu ja se oli kanssa aika sellaista huikeata. Jengi oli aivan ihmeissään, että mitä tällaiset räppibileet oikein meinaa hahaha! Mutta joo kyllä niitä tosiaan kymmenen vuoden jaksoon mahtuu aika monta hurjaa seikkailua.

Redrum-187: Kun olet järjestänyt Mestarisoundi bileitä, en nyt jaksa laskea kuinka monta vuotta, niin sä olet nähnyt kaikenmaailman hiphop -tapahtumia Turussa jo ties mistä asti, niin miten sä näet että meininki on muuttunut vuosien saatossa tähän päivään mennessä? Onko paljon tullut lisää yleisöä? Onko meininki kehittynyt Turussa?

Chyde: No ensinnäkin täältä on kaikki vanha jengi lähtenyt pois. Kaikki asuu nykyään Helsingissä. Vanhat perustyypit, niitä ei näy enää missään koska ne… No joo, ne käy täällä kerran kuukaudessa, mutta toisaalta ne on jo niin vanhoja, ettei ne enää missään käviskään, haha terveisiä vaan! Mutta kyllä koko ajan on tullut uutta jengiäkin. Musta silloin joskus 2000 oli hetken aikaa suhteellisen hiljaista ja sitten yleisöä tuli ihan helvetisti. Kaikki paikat olivat aina täynnä. Sitten taas se hiljeni joksikin aikaa ja nyt on ihan ok. Jengiä käy, mutta joutuu tekemään aika paljon duunia. Mainostaminen ja kaikki muu on paljon vaativampaa, vaikka kaikenmaailman facebookit ja muut on mukamas tullut helpottaan sitä. Ei se silti mene niin.

Noi järkkäyksetkin on muuttunut. Pienemmät illat menee melkein itsestään ja sitten taas Soundcheckit vaatii sellaisen puolen vuoden kelaamisen ja siltikin on ihan kuses aina sinä viikonloppuna, niin kuin tulee tänäkin vuonna olemaan. Mutta nyt on tosiaan niin, että pääesiintyjäksi tulee Devin The Dude. Ei me oltaisi sellaisia edes kuviteltu muutama vuosi sitten. Että olisi tyyliin mitään ulkomaalaisia puhumattakaan, et jotain oikeasti isoja nimiä.

Redrum-187: Joudut jo radioduunien takia kuuntelemaan kaikennäköistä diipadaapa suomirappia, niin onko jotain sellaisia artisteja joiden levyjä sä venailet? Tulossa olevia tai kehitysasteella hautuvia?

Chyde: No kyllä niitä on aika paljonkin. Tietysti toi Hannibalin levy, mikä tulee ihan justiinsa, on kiinnostava. Sitten noita Hugen ikuisuusprojekteja on kiva odotella, että millaisia niistä tulee. Sillähän olisi nyt ilmeisesti taas materiaalia, mutta se itselleen poikkeuksellisesti ainakin meinasi vähän venyttää seuraavaa julkaisuaan. Hugella ja Tommishockilla oli yhteisprojekti, toivottavasti sitä ei ole haudattu myöskään. Ei ole aavistustakaan, onko sitä tehty yhtään vai eikö. Vuosikausia on myös odoteltu, että Pietarsaaren Eetee saisi julkaisun ulos. Se on sekä suomeksi että englanniksi tehnyt järkyttävän hyviä biisejä, joita pudottelee salaa muutaman kerrallaan.

Nämä on vähän tällaisia tylsiä vanhojen miesten juttuja, mutta Vapaapudotus on kuulemma tekemässä taas jotain. Sitäkään mä en olisi ikinä enää uskonut tapahtuvan. Se on kiinnostavaa. Sitten tässä oli äsken vielä mielessä jotain… Niin sitten on hyvin epävarma tapaus eli vanha, itse asiassa jollain tavalla RK:n perustajajäsenkin jos tarkemmin ajatellaan, Olavi Vola! Se lähetti just jotain viestii, että siltä on tulossa sellainen teemalevy. Sillä oli ainakin selkeät suunnitelmat, mutta mä en tiedä mikä sen tilanne sitten on. Se on kyllä sitten kiinnostava, jos se saa sen joskus tehtyä.

Pietarihan on kokoajan uhannut, että se julkaisee jotain. Se on myös hyvinkin kiinnostavaa. Itse asiassa meidän mixtapella, joka tuli ennen tätä albumia ulos, on Pietarin raita mukana.

Redrum-187: Sinä olet ollut jo kauan ns. syvällä pelissä ja nähnyt Suomirapin kehitystä, niin mihin suuntaan se on sun mielestä mennyt?

Chyde: Kyllä se mun mielestä on muutaman vuoden sisällä oikeasti mennyt hyvään suuntaan, koska välillä se näytti hyytyvän ja jotenkin vaan surkastuvan. Mutta oikeastaan siinä ei ole musta nyt käynyt niin, vaan esim. mä saan tasaisesti demoja ja muuta jengiltä, joista paljastuu että tosi monipuolista meininkiä tehdään.

Aika moni tekee nyt sellaista Cheekki -henkistä toimitustakin, mikä nyt ei ole kovin yllättävää, kun sitä tekee koko maailma. Siltäkin osastolta tippuu ihan laadukkaita juttuja, vaikka ehkä se ei ole ihan mun oma juttu muuten. Toisaalta tulee myös ihan perus-huuruista hippitoimitusta välillä. Sitten varmaan kiitos Ikosen ja noiden aika paljon, tulee gangstaa nykysin, joka on tosi räkästä tuotannoltaan, mikä tietty kuuluu asiaankin.

Mun mielestä tällä hetkellä on aika hyvä tilanne. On edelleen niitä tyyppejä, jotka jaksaa ns. puskee. Vaikka Huge edelleen julkaiseekin puolet kaikista suomalaisista rap-levyistä, niin se toinen puoli on aika laaja. Esimerkiksi meillä on nyt Mestarisoundissa demoskaba Turku Soundcheckiin ja siihen on tullut useampia sellaisia nimiä, joista mä en ole koskaan kuullut. Ja kaikilla on ollut sellaista materiaalia, että kenenkään ei tarvitse hävetä niiden puolesta.

Redrum-187: Eli parempaa kamaa kun toimittajan känniset freestylesetit vuodelta 2004… Pääsi tapahtumaan juuri tuollainen ikävä asia, joka varmasti sinuakin kosketti eli Gang Starrin Guru joutui ekana koomaan ja kun oli siitä toipumassa, niin kuoli melkein saman tien syöpään. Miten Guru on vaikuttanut sinun musiikilliseen uraasi ja elämään?

Chyde: No mä laitoin eilenkin justiin yhteen nettivälikkeeseen, et ”olisiko RK:ta ilman Gang Starria?”. Siihen ei ole mitään selkeätä vastausta. Ei sitä välttämättä mistään tekemisistä kuule, mutta se on ollut meille kyllä ehkä jonkun Outkastin ohella iso vaikuttaja. Just tänään kuuntelin Step In The Arenan ja Daily Operationin useampaan kertaan kokonaan läpi. Mä en edes Step In The Arenasta muistanut, kuinka kova se todella on, vaikka mä aina hehkutan, että se on kaikkien aikojen suosikkilevyjä. Osa sampleista vähän kuluneita jo tässä vaiheessa tietysti, mutta ei todellakaan ollut silloin ’91. Guru olisi voinut räpätä ihan mitä vaan ja silti toimivaa aina. Mutta sillä oli vielä ainakin suurimman osan aikaa aika hyviä läppiä myöskin. Sekä sellaisia tyhmäilyläppii, että myös oikeita kelailuita. Toi oli vaan hämärää, että miten se loppukuvio meni. Niillä oli Premierin kanssa jotain ihmeellisiä, tai siinä oli niitä kummallisia Solar -kuvioita ja muita. Harmi, että meni tuollainen supermies noin sotkuisissa olosuhteissa. Kukaan ei oikein tiedä mitä helvettiä siinä tapahtui. Mutta Guru oli varmaan se yksi tärkeimmistä tuon alan tyypeistä ikinä, mikä mua on koskettanut.

Redrum-187: Haastattelu kun nyt on tulossa Redrumille, joka on kuitenkin Gangsta-rap foorumi, niin ammutko sä Chyde ikinä tuolla poliiseja ja vedät kokaiinia nokkaan? No ei… Mä oon aina ymmärtänyt, että sä olet enemmän itärannikon miehiä, mutta mitkä on ollut sulle ne kovat jutut gangsta-rapin puolelta?

Chyde: Joo olenhan mä selkeästi varmaan sitä Nyki –juttuu aina enemmän ihmetellyt, mutta toisaalta Ice T:n Power -levy oli julkaisuaikanaan kovempi, kuin mikään maailmassa. Sitä luukutettiin alusta loppuun edestakaisin. Sitten mä vielä sain Rhyme Paysin ostettua vasta Powerin jälkeen. Ice T oli johonkin Home Invasioniin asti ihan älytön hahmo.  Se oli kaikista kovin jätkä maailmassa. No, sekin on tehnyt ties mitä.

Kyl mä Compton’s Most Wantedii, Above The Law’t… ja tietty Funkdoobiest on varmaan supersuosikki. Mä on esimerkiksi ainakin Davon kanssa joskus ollut hyvin suurissa ristiriidoissa, että miten sellaista paskaa (Funkdoobiest) voi kuunnella, mutta hyvin on voinut haha! Mutta siis tuollaisia vanhempia.

Joskus just Compton’s Most Wanted ja Above The Law oli perus juttuja, että hyvinkin Kalifornia painotteisia kausia on ollut välillä. Tietysti sitten kaikki Parisit ja tämmöiset. Mutta jos mä nyt luen näitä Redrumin arvosteluita, niin en mä tunne yhtään niitä artisteja. Mä tietysti yritän seurata kaikkea, mutta se diipimpi gangsta –osasto… en mä ole siitä yhtään perillä tällä hetkellä. Onneksi mulla on aika paljon tuttuja jotka on, niin jos mä tarvitsen jotain tietoa sieltä, niin mä löydän ne saman tien.

Redrum-187: Niin kuin esimerkiksi Hannibal on kova Liverpool mies, niin sut tunnetaan Arsenalin miehenä. Tilannehan on se, että Gunners menetti vikatkin mahdollisuudet mestaruuteen parin peräkkäisen tappion myötä, mutta Veikkausliiga kausi on aluillaan ja seuraat sitä FC Interin kannattajana, niin millä odotuksin tulevaan Veikkausliiga kauteen?

Chyde: No tosta Gunnersista pitää sanoo, että en mä tiedä tunnetaanko mua muuten Arsenalin kannattajana muuten paitsi, että Hane viime Redrumin haastattelussa sanoi niin.  Mutta tottahan se on joo ja sitä on tässä pohdittu, että miten niillä niin kävi. Ei tuollaisella loukkaantumismäärällä olisi pärjännyt yksikään joukkue maailmassa. Se on ehkä vähän toinen asia sitten, miksi niitä loukkaantumisia tulee niin paljon.

Eihän tästä Veikkausliigasta tiedä yhtään mitään. Siis ihan selvästi kaikki on nyt niin, et ”joojoo Honka ja HJK”. Voi olla, että Honka ehkä vihdoinkin voittaa. Jos Suomesta nyt pitää pelityyliltään joku muu hyväksyttävä joukkue valita kuin Inter, niin kyllä se sitten varmaan Honka olisi. Mutta ei pisteitä mihinkään muuhun suuntaan Suomeen tästä kohtaa.

Dragstma tossa juuri sanoi, että kyllä ne kolmen joukkoon tähtää jos pikkuhiljaa saisivat tyypit kuntoon, niin mikäs siinä. Pärjäsihän ne puolella joukkueella Klubille talvella ja voitti Hakan ilman yhtään hyökkääjää haha! On siinä kaikennäköisiä saumoja. Jotenkin nyt mennyt niin diipiksi toi suhtautuminen asiaan, että en mä edes mieti miten ne pärjää, vaan tiedän vaan miten asiat on, että ihan sama sitten mitä jossain tilastoissa lukee.

Redrum-187: Perus loppuläpät ja terveiset?

Chyde: Terveiset joka pitäjään, itse kullekin säädylle ja päädylle! Mistä musasta ikinä diggaattekin, niin osoittakaa se tekijöille ja ostakaa levyjä ja käykää keikoilla!

Haastattelija: Mirlo Hällfors

Keskustele Ritarikunnan uudesta julkaisusta Redrum-187:n foorumeilla täällä.

http://www.ritarikunta.com
http://www.myspace.com/chydeone
http://www.facebook.com/ritarikunta
http://www.youtube.com/ritarikunta
http://www.twitter.com/ritarikunta
http://www.myspace.com/rkritarikunta
http://www.monsp.com

HUOM! Uutisten kommentointi systeemi on muuttunut. Lue tarkemmat ohjeet foorumeiltamme.

Jätä kommentti