Aztra – Jää m. RPK

Aztra - Jää m. RPK

Viime viikolla julkaisimme Aztran kuulumisia tuoreen haastattelun merkeissä. Tällä viikolla sivuillamme on ensi-illassa uusi näytebiisi 29.2 ilmestyvältä Aztran kokopitkältä Kadonneen Aarteen Metsästys. Nyt ladattavana olevan kappaleen nimi on Jää ja sillä kuullaan mukana myös RPK, joka on työstänyt viime aikoina paljon materiaalia Julma-Henrin kanssa.

Kadonneen Aarteen Metsästys on Kaucasista maailmalle ponnistaneen Aztran järjestyksessään kolmas sooloalbumi. Pienellä promootiolla parin vuoden välein aikaisemmin ulostetut Outoja päiviä ja Öis ovat hiljalleen tavoittaneet myös laajemman kuuntelijakunnan ja Aztran tähti alkaa olla ansaitussa nosteessa.

Aztra tunnetaan erityisesti persoonallisesta gangsta-vaikutteisesta tuotannostaan, jonka perusteella mies voidaan huoletta heittää tämän päivän kovimpien suomituottajien joukkoon. Redrum-187.com suositteleekin ehdottomasti tarkastamaan tämän julkaisun!


1. Tuulen Havinaa m. Julma Henri
2. Mitäs siin sit teet
3. Aamu
4. Hetki On Täs m. Anttti
5. Syssymmäl m. Anttti
6. Yössä m. Jontti
7. Sarjakuva
8. Trippaa
9. Jää m. RPK
10. Palvoo Aurinkoo
11. Kristallii

Lataa: Aztra – Jää m. RPK
Räpit: Aztra, RPK
Biitti: Aztra

Keskustele julkaisusta Redrum-187:n foorumeilla täällä.
www.facebook.com/aztra

Yksi kommentti artikkeliin “Aztra – Jää m. RPK”

HalliCas kirjoitti klo 23.02.2012 15:55:

Ny o kyllä tiukkaa raitaa.. joutu samantien luukuttaa 3kertaa putkeen!
sekä tietenkin ladata.

Jätä kommentti