Dr.Sykerö – Säätäjän Tie

Dr.Sykerö - Säätäjän Tie

Siitä on reilu pari vuotta kun Dr.Sykerö julkaisi debyyttialbuminsa SalaisuukSieni maailma. Levy sai silloin toimitukseltamme varsin hyvän vastaanoton ja herätti mielenkiintomme tulevaisuutta silmällä pitäen. Nyt pari vuotta myöhemmin Firma Records on vaihtunut omakustannetouhuihin lukuunottamatta digitaalista julkaisua, josta huolehtii Exogenic Music Group. Uuden kokopitkän Uusi Huominen on määrä ilmestyä loka-marraskuun vaihteen tienoilla ja hiljaiseloa pitänyt artisti on jälleen ainakin toimituksemme mielenkiinnon kohteena.

Meillä on nyt tarjolla lukijoillemme tuore näytekappale Uudelta Huomiselta. Säätäjän Tie lupailee hieman uutta näkökulmaa Uudelle huomiselle, joten jäämme innolla odottamaan mitä tulevan pitää. Säätäjän tie on tuotannoltaan jo edelliseltä albumilta tutun Latentin käsialaa. Ladatkaa biisi alta ja jättäkää kommentti.

Lataa: Dr.Sykerö – Säätäjän Tie
Räpit: Dr.Sykerö
Biitti: Latentti

Keskustele kappaleesta ja tsekkaa infot Dr.Sykerön tulevasta albumista Redrum-187:n foorumeilla.

5 kommenttia artikkeliin “Dr.Sykerö – Säätäjän Tie”

A-luoti kirjoitti klo 15.10.2012 20:04:

Just vasta ostin SalaisuukSieni maailman, kun tuli eteen. Fiilasin, ja fiilaan tätäki! Levy tulee ehdottomasti hommattua.

Karkki_Kimi kirjoitti klo 15.10.2012 22:05:

Tiukkaa shittii vanha levy toimi hyvin, mutta hies venaan tätäki

hdn kirjoitti klo 16.10.2012 00:24:

iha kingii oujeaa!

N420 kirjoitti klo 25.10.2012 03:16:

Pakko se on sanoa et ainaki biitit on tiukkaa ku thaimaalaisen nunnan persereikä.. Bassot pörisee ja rummut potkii. On kyl Sykerön läpätki kehittynyt ihan vitusti tost SalaisuukSieni maailmast ..Keep it gansta ´cos J-Funk never dies LAKE END 4 LIFE

kingteach kirjoitti klo 17.11.2012 01:31:

tällä sivulla pitäis olla musiiki soitin niin voisi kuunnella onko tä kovaa tai ei

Jätä kommentti