Symposium Infra – Mustilla Vesillä ft. Speakeasy

Symposium Infra - Mustilla Vesillä ft. Speakeasy

Konnan ja tuottaja Ghost Roguen muodostama Symposium Infra julkaisee tämän vuoden marraskuussa Pohjola -nimisen debyyttialbuminsa. Levyllä on yhdistelty perinteistä tarinankerrontaa ja nykypäivän teemoja. Viittauksia löytyy mm. Kalevalaan ja muihin suomalaisiin kansantarinoihin. Tunnelmat vaihtelevat Pohjolan vuodenaikojen tapaan kevyemmästä fiilistelystä raskaampaan melankoliaan.

Levyn on tuottanut joensuulainen Ghost Rogue, joka on tähän asti keskittynyt säveltämään ulkomaisille artisteille.  Yhteistyökumppaneista löytyy mm. Vinnie Pazin End Of Days -raidalla vieraillut Block McCloud, sekä ranskalainen La Casa Del Phonky. Tarinoinnista vastaa puolestaan Helsingissä kynäänsä pyörittävä Konna, joka on aiemmin julkaissut yhdessä Adebizin kanssa Korvia Myöten EP:n, sekä vuonna 2010 valmistuneen soolodebyyttinsä SEI7SEMÄN (3rd Rail Music). Dekkien takana häärii puolestaan Kajaanin oma korpisoturi DJ Tatc, joka on totuttu näkemään Mac Buenon aisaparina useilla julkaisuilla ja keikoilla ympäri Suomen. Lisäksi levyllä kuullaan Speakeasyn saksofonia, sekä Kassu Kapasen basso-taiturointia. Molemmat muusikot vaikuttavat mm. Koivuniemen Herrat-kokoonpanossa.

Redrum-187:lla on ilo tarjoilla tältä mielenkiintoiselta projektilta uunituore videosingle. Mustilla Vesillä sopii hyvin näin uuden alkavan viikon hieman raskaisiin tunnelmiin. Kappaleella kuullaan mukana myös Speakeasyn saksofonit.

Symposium Infra – Mustilla Vesillä ft. Speakeasy

Symposium Infra – Pohjola LP kaupoissa marraskuussa 2012!

Keskustele julkaisusta Redrum-187:n foorumeilla.

Yksi kommentti artikkeliin “Symposium Infra – Mustilla Vesillä ft. Speakeasy”

888 kirjoitti klo 01.10.2012 20:58:

Tiukkaa paskaa ja omaperänen meininki tässä !

Jätä kommentti