Festarikatsaus: Hustle HKI (osa 2)

Festarikatsaus: Hustle HKI (osa 2)

Toimituksemme vieraili taannoin heinäkuussa järjestetyillä Hustle HKI festivaaleilla. Tapahtumasta tarttui mukaan oiva määrä materiaalia ja ensimmäinen Redrum-187:n kasaama tuotos paikan päältä onkin ollut ihmeteltävissä sivuillamme jo muutaman viikon.

Jos videoreportaasin ensimmäisessä osassa meno äityi välillä melko villiksi ja sekavaksi, niin toisessa osassa keskustellaan artistien kanssa hieman rauhallisemmissa merkeissä. Tässä Hustle HKI:n toisen päivän pakettiin laittavassa festarikatsauksessa ollaan jutuissa Mercedes Bentson, Kuben & Mäkin, Käsipuolen & Kostajan sekä T.A.N.-kollektiivin Adilin ja Nick-E Maggzin kanssa.

Haastattelut: MV & Daniel Rieder
Editointi: MV

Katso ja lue festarikatsauksen ensimmäinen osa täällä.
Keskustele tapahtumasta Redrum-187:n foorumeilla.
http://www.hustlehki.fi

Yksi kommentti artikkeliin “Festarikatsaus: Hustle HKI (osa 2)”

zimbagwe kirjoitti klo 21.10.2013 18:04:

käsi otsaa ja sen jälkee huutonaurua tolle kirjastotädille! mikseri.netissä nämä ”mä tapan huoran”-biisit. ei ihme, että valopäät pyhimys ja steen1 on ton akan takana. ps. kuben ääni + flow + läpät = hyi vittu.

Jätä kommentti