Videohaastattelussa Adebizi & Pikkupiru

Videohaastattelussa Adebizi & Pikkupiru

Talven hämärtyessä Redrum-187:n toimitus istahti 3rd Rail Musicin studiolle jutustelemaan yhteislevyä viimeistelevän Adebizin ja Pikkupirun kanssa, aiheena totta kai mikäs muukaan kuin tuleva albumi Näil Mennää Mitä On.

Levyä on tehty jo pitkään ja sen työstön aikana on eletty moninaisia hetkiä. Kahdelle eri vuosikymmenellekin jakautunut biisien vääntäminen alkoi jo noin viisi vuotta sitten. Ade ja Piru ovat kuitenkin alkaneet viimein ottaa myös promootiopuolta haltuun ja vuoden suunnitteilla ollut haastattelukin saatiin vihdoin purkkiin. Myös itse julkaisu alkaa olemaan hiljalleen ovella.

Tässä videohaastattelussa käydään läpi albumin sisällön muotoutumista ja taustatekijöitä. Haastattelu on tällä kertaa kasattu lukijaystävälliseen alle 10 minuutin tiiviiseen pakettiin. Ota siis mukava asento tuolilla ja tsekkaa tästä kaverusten kuulumiset.

Toimittanut: Mika Virkki

Adebizi & Pikkupiru – 10 Vuotta
Adebizi & Pikkupiru – Pakka Sekasin ft. Jontti & Shaka
Adebizi ja Pikkupiru Facebookissa.
www.3rdrailmusic.fi

Yksi kommentti artikkeliin “Videohaastattelussa Adebizi & Pikkupiru”

fileerausveitsi kirjoitti klo 24.03.2014 06:57:

ihan hyvä haastattelu.

Jätä kommentti