Redrum-187 mukana Provinssirockissa

Redrum-187 mukana Provinssirockissa

Provinssirock järjestetään Seinäjoella Törnävänsaaressa viikko juhannuksen jälkeen 27.-28.6.2014. Provinssirockiin nousee tänä vuonna kokonaan uusi punk- ja rap-musiikille omistettu Sakkolava ja se tulee kokoamaan yhteen suomiräpin eri foorumeita. Sakkolavan ohjelmiston tuottaa Seinäjoki Hiphop Festivalin järjestäjä Sakko ry (Seinäjoen alakulttuurimusiikin kehittämisorganisaatio). Esiintyjiä on mm. niputettu eri klubeihin ja niitä isännöivät Redrum-187, Bassoradion suomiräpin radio-ohjelma Kultabassokerho, paikallinen Seinäjoki Hiphop Festival ja Monsp-levy-yhtiö. Punk-rock-puolella laajennetaan Provinssissa muutama vuosi sitten aloitettua ”punkjuna”-teemaa.

Lavan sijaintia tapahtuma-alueella ei vielä paljasteta ja se jätetäänkin festivaalivieraiden selvitettäväksi. Sijainti on kuitenkin mahdollista selvittää älypuhelimella tai tabletilla joko etukäteen tai paikan päällä tapahtumassa. Käsiohjelmassa ja aluekartassa on piilotettua sisältöä, jota katsomalla älypuhelimen tai tabletin läpi, lavan sijainti selviää.

Hannibal_Musta_Moottori

Hiphop / rap / funk -ohjelmisto

Redrum-187 klubin alla esiintyy hiljattain uuden albuminsa Ultramagneettinen julkaissut Stepa, joka tuo mukanaan Aren ja DJ-Massimon. Toinen sivustomme oman klubin esiintyjä on pitkän linjan kotimaisiin tekijöihin lukeutuva Hannibal, joka palaa Provinssiin Musta Moottori -kokoonpanon kera. Kultabassokerho -show’ssa on luvassa juontajien lisäksi DJ-musiikkia sekä Heikki Kuulan ja Chebaleban live-keikat. Muita räp- ja funk-edustajia Törnävänsaarella ovat ennen Sofisti-nimellä operoinut seinäjokelainen Tomi Randomi, sekä oululainen kahdeksanhenkinen hiphop/rap/funk -ryhmä Funksons. Lauteilla nähdään myös nuorenpolven hiphop-yhtye Gasellit ja toisen rap-soul-levynsä juuri julkassut Soul Valpio Band.

Punk-rockia ja paljon muuta

Punk-rock-puolen kattaus liikkuu pirteästä skeittipunkista ja pop-rockista hc-punkin kautta kauniisiin postpunk-maisemiin. Ohjelmassa esiintyy hajonneita tai keikkatauoilta palaavia yhtyeitä kuten Kakka-hätä 77, No Shame, Nyrkkitappelu ja The Knob. Lisäksi ohjelmistoa täydentävät pop-punkin nuori helsinkiläisyhtye MadCraft ja postpunktrio Jarspis.

Alla sakkolavan ohjelma kokonaisuudessaan.

PERJANTAI:

Jarspis
Stache
Redrum-187 Klubi: Hannibal & Musta Moottori, Stepa
Ground Frame
The Knob
Monsp-Klubi: Soul Valpio, Gasellit
Blind Architect

LAUANTAI:

Seinäjoki Hiphop Festival-klubi: Funksons, Tomi Randomi
Madcraft
Nyrkkitappelu
No Shame
Yona
Kakka-hätä 77
Kultabassokerho: Chebaleba, Heikki Kuula

Katso Provinssirockin ohjelma kokonaisuudessaan täältä.
Keskustele tapahtumasta Redrum-187:n foorumeilla.
Lisätietoja lipuista täällä.

Jätä kommentti