Videohaastattelussa Mikidi & Gaiaf

Videohaastattelussa Mikidi & Gaiaf

Redrum-187:n toimitus otti kevään vastaan huhtikuun alussa ja lähti Mellunmäen kallioille juomaan virvokkeita. Matkalta mukaan tarttui hiljattain debyyttialbuminsa julkaisseet Mikidi ja Gaiaf, jotka ovat osalle varmasti tuttuja myös Pahat Sedät -kokoonpanosta.

Tällä hetkellä hyvässä nosteessa oleva duo kertoo tässä videohaastattelussa mm. taustoistaan, miten Pahat Sedät sai alkunsa, miten uusi albumi Uhka naapurissa muotoutui ja kuka foorumilainen oli merkittävässä roolissa levyllä. Näistä miehistä kuullaan vielä, joten viimeistään nyt on hyvä aika laittaa nimet korvan taakse.

Uhka Naapurissa ilmestyi omakustanteena Mellunmäen miesten oman levymerkin Pitkiställä Recordsin alla 28.2.2014. Albumilla kuullaan mukana mm. Sairas †, Ventovieras, Deeku ja Fränkki sekä Hugo Blossi.

Toimittanut: Mika Virkki

Mikidi ja Gaiaf Facebookissa.
Keskustele Uhka naapurissa -albumista Redrum-187:n foorumeilla.

Jätä kommentti