Videohaastattelussa ScHoolboy Q

Videohaastattelussa ScHoolboy Q

Kovassa nosteessa oleva ScHoolboy Q käväisi keikalla kesäisessä Helsingissä toukokuun lopulla. Redrum-187:n toimitukselle avautui mahdollisuus turista tämän Black Hippy -kollektiiviin yhdessä Jay Rockin, Ab-Soulin ja Kendrick Lamarin kanssa kuuluvan artistin kanssa ennen illan keikkaa.

Tässä videohaastattelussa käydään läpi mm. herran fiiliksiä, biisien tekotapoja ja Los Angelesin jengielämän nykytilannetta. Q oli selkeästi innoissaan kuullessaan, että illan keikka oli loppuunmyyty ja jätimme hänet ajoissa valmistautumaan esiintymiseensä. Tsekkaa tästä miellyttävän tiivis viiden minuutin paketti ja matkaa hetkeksi artistin hotellihuoneeseen.

WP_20140525_21_27_56_Pro

Hikinen Nosturi oli kuin olikin aivan täynnä ja jo lämmittelevän artistin Isaiah Rashadin aikana yleisö oli mukana sekä osasi toimittajan yllätykseksi tuplata hänen biisejä. Vaikka samana iltana pelattiinkin lätkän MM-kisojen finaali, oli yleisö myös pääartistin esityksessä loistavasti mukana ja sivukorvalla erotti aina kun maaleja syntyi. ScHoolboy tarjoili viimeisimmän Oxymoron-levyn sisällön lisäksi vanhempien julkaisujen biisejä  – yleisö syttyi luonnollisesti eniten tunnetuimmista hiteistä. ScHoolboy Q tarjosi yleisölle erinomaisen keikan, joka korvasi lätkähäviön tuottaman pettymyksen mainiosti. Toivotaan, että koko Black Hippy kollektiivi saadaan joku päivä samaan aikaan keikalle Suomeen.

Toimittanut: Mika Virkki

Lisää kuvia keikasta voit katsoa Samu Hintsan sivuilta.
http://twitter.com/ScHoolBoyQ
http://www.schoolboyq.com

2 kommenttia artikkeliin “Videohaastattelussa ScHoolboy Q”

JuzaK kirjoitti klo 18.06.2014 19:42:

”Where da fuck are we?” Aika kujanen äijä. 😀

Lokki kirjoitti klo 19.06.2014 11:30:

prkl ko ei päässy ite keikalle, lepposa kaveri tää koulupoika!

Jätä kommentti