Videohaastattelussa Heikki Kuula & Jalkajousi Janne

Videohaastattelussa Heikki Kuula & Jalkajousi Janne

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Redrum-187:n järjestyksessään yhdeksäs vuosi starttaa ajankohtaisten artistien haastattelulla, sillä toimituksemme bongasi Heikki Kuulan ja Jalkajousi Jannen misokeiton äärestä Munkkivuoren ostarin Sushi-sanilla joulukuun alussa. Heikki Kuulalta ilmestyi lokakuun puolivälissä uusi albumi Heijastuksia täydelliseltä rundilta, joka on saanutkin varsin positiivisen vastaanoton kriitikoiden toimesta.

Kävimme tässä videohaastattelussa läpi mm. miesten keikkakokemuksia, levyn tekemistä sekä tulevia kuvioita. Samalla kävi myös ilmi, että Jannelta on odotettavissa tänä vuonna oma soololevy. Nämä artistit harvemmin jäävät sanattomiksi, joten tsekatkaa tästä kaverusten viihteelliset kuulumiset.

Toimittanut: MV

http://www.facebook.com/HeikkiKuulaOfficial
http://www.facebook.com/jalkajousijannejugend

Kiitos myös Sushi-san!

Yksi kommentti artikkeliin “Videohaastattelussa Heikki Kuula & Jalkajousi Janne”

jesshj++ kirjoitti klo 15.01.2015 17:39:

Hjuva jos christeensiltä tulos jotain back in basicsii noist orja/renki komplikaatioist, venataa, ja tullaa porukal keikalle

Jätä kommentti