Videohaastattelussa Musta Lista (Hurtta, Elia, Bädi ja Maski)

Videohaastattelussa Musta Lista (Hurtta, Elia, Bädi ja Maski)

Kokosimme Musta Lista -kokoonpanon Elian, Bädin, Hurtan ja Maskin haastatteluun juuri sopivasti ennen 13.5 Malmin Lucky Ladyssä pidettäviä levynjulkaisu-juhlistuksia. Yhtyeen ensimmäinen julkaisu on heti tupla-albumi nimeltään Jööbelinkalikat ja teokselle on saatu myös mukava määrä mielenkiintoisia vierailijoita mukaan. Hurtta ja Elia ovat jo varmasti osalle suomiräp-diggareista vanhoja tuttuja ja nyt pääsette tutustumaan myös Bädiin sekä Maskiin tässä videohaastattelussa.

Ensimmäisessä jutustelupaikassa tuuli kävi ikävästi laitteiston päälle ja lopulta kohtaloksi koitui häätö virkavallan toimesta. Videohaastattelu saatiin kuitenkin purkitettua muualla loppuun ja nelikon kanssa käytiin läpi pääasiassa ryhmän taustoja ja kuinka levy lopulta lutviutui. Nyt on erinomainen tilaisuus tutustua yhtyeeseen, joten ota rento asento sohvalla ja avaa bisse.

Musta Lista - Jööbelinkalikat

Musta Lista – Jööbelinkalikat

Elia, Bädi, Hurtta ja Maski

Elia, Bädi, Hurtta ja Maski

Katso alta myös levyltä julkaistut musiikkivideot:

Musta Lista – Kulmille eksynyt feat. ADOD (Likainen Etelä)
Musta Lista – Uppoova Taivas

www.facebook.com/Mustalista666

Toimittanut: MV

Jätä kommentti