Blockfest 2015 osa 2 & 3 (mm. Mäkki, Kube, Ruma, Adi L Hasla, BJD & Jeijjo)

Blockfest 2015 osa 2 & 3 (mm. Mäkki, Kube, Ruma, Adi L Hasla, BJD & Jeijjo)

Blockfest 2015 haastattelut saavat jatkoa jälleen pienen tauon jälkeen. Festareiden aikana saimme mahdollisuuden keskustella useiden eri artistien kanssa musiikista, keikkailusta ym. yleisestä ”pöhinästä”. Tällä kertaa piinapenkkiin istutettiin ensin kiireistä vuotta viettävät Mäkki, Kube, Adi L Hasla, Ruma sekä lyhyesti Nick-E Magz, Mari Johanna ja Chebaleba, jonka ”Epelit” kokoonpanolta on tulossa viikon päästä ulos uusi lyhytelokuva/musiikkivideo nimeltään ”Raivol”. Videon loppupuolella pääsemme myös kurkistamaan bäkkärielämän syvyyksiin lyhyesti.

Toisessa tänään julkaistavassa pätkässämme ääneen pääsevät puolestaan Olarin edustajat Jeijjo sekä legendaarinen lukkoseppä BJD.

Tsekkaa varsinainen festarireportaasi sekä ensimmäiset haastattelut sivuiltamme täältä.
www.blockfest.fi

Lisää Blockfest-haastatteluita vielä tulossa!

Haastattelu ja kuvaus: MV & RV
Editointi: MV

Jätä kommentti