Blockfest 2015 osa 4 (Hannibal, SMC Hoodrats, Korstoraatio, Pyhimys)

Blockfest 2015 osa 4 (Hannibal, SMC Hoodrats, Korstoraatio, Pyhimys)

Redrum-187:n toimitus sai alkuvuodesta kauan kaivattuja vahvistuksia videoeditointiin, kun Julius Jäntti liittyi tiimiimme. Julkaisemmekin nyt vihdoin viimeisen läjän videohaastatteluita viime vuoden Blockfesteiltä. Pahoittelut viivästyksestä.

Tässä viimeisessä osuudessa pääsimme keskustelemaan soololevyn pitkän tauon jälkeen ulos puskeneen Pyhimyksen kanssa, saamme kuulla aina yhtä asiantuntevan ja miellyttävän Hannibalin kuulumisia sekä mitä SMC Hoodratseillä on mielessä tulevaisuuden suhteen. Pääsimme myös tutustumaan hieman uudempiin tekijöihin, kun Korstoraatio kävi heilumassa kameramme edessä. Istu siis rauhassa alas, varaa itsellesi hyvää juomista sekä syömistä ja haaveile jo ensi kesän lämmöstä näiden haastatteluiden kera.

Kiitokset vielä koko Blockfest organisaatiolle sekä artisteille!

Tsekkaa varsinainen festarireportaasi sekä ensimmäiset haastattelut sivuiltamme täältä.
Tsekkaa toinen ja kolmas osa haastatteluista sivuiltamme täältä.

Kuvaus & haastattelut: RV & MV
Editointi: Julius Jäntti

Jätä kommentti