Blockfest 2016 osa 2 (Gettomasa, Kube ja Opaali)

Blockfest 2016 osa 2 (Gettomasa, Kube ja Opaali)

Olemme tuttuun tapaan verkkaisella vauhdilla liikenteessä ja toimitus venyttelee hiljalleen itseään talviloman jälkeen jälleen kasaan. Ensimmäisenä purraan kiinni vielä julkaisemattomiin haastatteluihin viime vuoden Blockfest-juhlallisuuksien osalta.

Tässä toisessa Blockfest 2016 aiheisessa julkaisussa piinapenkissä on Jyväskylän Gettomasa, Hakunilan Kube sekä Oriveden Opaali. Gettomasalle vuosi 2016 oli yhtä nousua ja tuloksena oli mm. levydiili PME-recordsin kanssa. Kube on Redrumilaisten vanha tuttu, jonka omintakeinen tyyli on uponnut tänä päivänä jo isompaankin yleisöön.  Opaali puolestaan vietti useamman vuoden ulkomailla ennen paluutaan Tampereelle. Kurkkaa tästä mikä oli miesten meininki Suomen kesässä.

Kuvaus & haastattelut: RV & MV
Editointi: Julius Jäntti

Jätä kommentti