Kouvola 24.12. Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämmössä

Informaatiota sekä keskustelua kaikista mielenkiintoisista tapahtumista. Ilmoita tänne ja saa näkyvyyttä tapahtumallesi.
Avatar
Nor Miskyyr
Viestit: 12
Liittynyt: Ma 16.12 2013 13:25

Kouvola 24.12. Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämmössä

Viesti Kirjoittaja Nor Miskyyr » To 23.11 2017 23:22

Oletko elänyt vuodesta toiseen samaa joulua samoine kaavamaisine perinteineeen? Ankeita ja väkinäisiä joulutraditioita, teeskentelyä ja turhaa vouhottamista, mikä kaikki eskaloituu lopulta jouluriidaksi? Haluat kokeilla jotain uutta ja elää joulun lumoa sellaisena kuin se oli vielä lapsuudessa - uutta ja jännittävää? Käyräsaaren joulusaunassa pääset kokemaan ehtaa joulun taikaa lämminhenkisessä seurassa. Saunamme tarjoaa sinulle kaikkea sitä lämpöä, joka nykyisessä joulusuorittamisessa on unohtunut. Jos olet kokeilunhaluinen, miehisellä tavalla leikkimielinen ja rakastat kovia löylyjä on miesten joulujasauna sinun juttusi! Tule tutustumaan meihin, olemme todistetusti hyvää seuraa, sillä jäsenmäärämme on joka vuosi noussut.

Miesten perinteinen joulusauna järjestetään taas tuttuun tapaan jouluaattona Kouvolassa Käyräsaaren ylärannassa. Luvassa on siis klo 18 jälkeen kuumia löylyjä ja testosteronin katkua. Paikalle on tosin suotavaa saapua jo aiemminkin. Lauteilla otetaan miehestä kuin miehestä mittaa! Mukaan voit tulla niin miehisellä kilpailuhengellä kuin ihan silkasta nautinnon tarpeesta. Joulupipari ei näihin kekkereihin kuulu, vaan Käyräsaaressa keskitytään miesten juttuihin! Puolituisella asenteella olevat empijät ja akat jääkää kotiin! Miestä väkevämpää on suotavaa ottaa mukaan rentoutumisen ja tunnelman luomisen kannalta. Yöpyminen on usein ollut suosittu vaihtoehto, ja tilaa on lauteiden jälkilöylyssä useallekin urhealle urokselle. Perinteitä kunnioittain myös palju on paikan päällä, tuttuun tapaan! Samoin sauna on lämpimänä taas pitkälle yöhön ja tarvittaessa vaikka aamuunkin asti.

Illan aikana isäntäväki tarjoaa glögiä, pikkupurtavaa ja myös varsinaisen jouluillallisen. Pyydämme kuitenkin ilmoittamaan etukäteen mahdollisista poikkeusruokavalioista!

Joulu tarkoittaa meille käyräsaarilaisille vuoden ehdotonta kliimaksia. Miesten perinteinen joulusauna järjestetään jo peräti seitsemättä kertaa vakipaikassamme. Mukana on vuosien ajan ollut useita kymmeniä innokkaita saunojia, joista suurin osa on palannut aina seuraavana vuonna. Tänä vuonna taas vahat konkarit ja uudet kokelaat pääsevät maistamaan yhdessä joulun taikaa. Tule mukaan, äläkä jää vain salaa haaveilemaan tästä! Joulu on joka vuosi, mutta Miesten joulusauna vain kerran vuodessa.

Tarkemmat saapumisohjeet laitan lähempänä ajankohtaa. Tapanamme on ollut ottaa kimppakyyti Kouvolan keskustasta jouluaattona.

Virallinen kutsuvideomme tulee myös linjoille lähitulevaisuudessa, joten sitä ennen pääsette maistelemaan Käyräsaaren tunnelmaa vuoden 2016 kutsuvideolta:VIIME VUODEN KOOSTE NYT VIHDOIN LINJOILLA 8) : http://www.mikseri.net/artists/nor-misk ... 16/589163/

Ja tässä myös aiempien saunojemme koosteet:

Vuoden 2015 kooste: http://www.mikseri.net/artists/nor-misk ... 15/575419/

2014: http://www.mikseri.net/artists/nor-misk ... 14/575459/

2013: http://www.mikseri.net/artists/nor-misk ... 13/550521/

2012: http://www.mikseri.net/artists/nor-misk ... 12/529644/

Ensimmäisen saunamme kooste 2011: http://www.mikseri.net/artists/nor-misk ... 11/529532/

Tehdään yhdessä tämän vuoden joulusaunasta vieläkin ikimuistoisempi!

Vielä kerran, tervetuloa kaikille! 8)

PS. Mainittakoon vielä, että tapahtuma on K-18, koska saunamme on tarkoitettu aikuisille miehille ja juhlaan liittyy tyypillisesti alkoholin nauttimista sekä aikuista huumoria. Alkoholin nauttiminen on toki suotavaa, mutta tarkoitus on kuitenkin viettää ilta niin, että toimintakyky säilyy. Sammuminen, oksentelu ja kaikenlainen humalainen vahingonteko ei ole Käyräsaaren juttu ja tällaisesta käytöksestä seuraa porttikielto. Vahingontekijät kyllä muilutetaan jälleen isolla porukalla.
Mies, joka ei häpeä olla reilusti mies. Kulkuritaistelija, jonka elämää sävyttää testosteroni ja soturieetos.

Avatar
Nor Miskyyr
Viestit: 12
Liittynyt: Ma 16.12 2013 13:25

Re: Kouvola 24.12. Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämm

Viesti Kirjoittaja Nor Miskyyr » Su 24.12 2017 0:35

Suuri päivä sen kun lähenee vain. Ajatella, että huomenna tähän aikaan on vuoden pituinen odotus taas palkittu ja ilta on huipentumassa kliimaksiinsa. Sääli niitä kaikkia, jotka jäävät paitsi tästä. Kuitenkin vielä ehdit mukaan, jos sinussa on tarpeeksi miestä siihen! :)

Saapumisinfoa tässä:

Saunallemme on jälleen tarjolla ilmaisia autokyytejä. Kyydit lähtevät n. klo 17 Kouvolan keskustasta Bar Café Columbian edestä. Tarkoitus olisi saada kaikki halukkaat kyyditettyä saunalle, mutta jos kävijämäärä yllättää todenteolla, on varauduttava ottamaan kimppataksi. Pyrimme kuitenkin siihen, ettei vieraillemme koidu maksettavaa, joten ainakin neljä autoa on kyyditsemässä saunalle ja tarpeen vaatiessa teemme myös pari reissua mikäli tulijoita on runsaammin.

Ja muistakaa myös se, että saunailtakin itsessään on ilmainen! ;) Osallistuminen mukaan hyvässä yhteishengessä käy maksuna jo itsessään.

Ja jos kysyttävää tulee, voit aina laittaa yksityisviestiä tai mailia osoitteeseen normiskyyr@hotmail.com
Mies, joka ei häpeä olla reilusti mies. Kulkuritaistelija, jonka elämää sävyttää testosteroni ja soturieetos.

Avatar
Nor Miskyyr
Viestit: 12
Liittynyt: Ma 16.12 2013 13:25

Re: Kouvola 24.12. Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämm

Viesti Kirjoittaja Nor Miskyyr » Ke 27.12 2017 17:08

Ja niin joulu vierähti taas Käyräsaaressa. Silkkaa miehistä laatuaikaa jouluaatosta tapaninpäivään. Ei ole enää epäselvyyttä siitä kuinka joulua kuuluu kolmijalkaisena viettää. Kolmeen päivään mahtui aimo annos niin hurttia huumoria, laulua ja kisailua kuin myös mies-miehelle terapiointia. Kyyneliäkin vuodatettiin. Kyllä. Myös miehiset miehet itkevät. Hyvässä seurassa.

Reilut parisenkymmentä saunojaa oli mukana tekemässä joulusta ikimuistoista ja noin puolet porukasta jatkoi aina tapaninpäivään asti. Teissä oli miestä! Ei epäilystäkään siitä. Vielä eilisiltana saunottiin muutaman kanssa ja keskusteltiin syntyjä syviä. Aamupäivällä saavuin kotiin itsekin ja nyt on totta puhuen varsin tyhjä olo jälleen. Tyhjä olo arkitodellisuuteen palaamisesta. Onneksi on paljon muisteltavaa ja uusia ystäviä.

Edelleenkin yksi asia on selvä. Naiset pilaavat aina kaiken. Poikkeuksetta. Tällä kertaa pilaamisyritys ulottautui pyhälle alueelle asti, meidän rakkaaseen joulusaunaamme. Hameväki yrittää ilmeisesti parhaansa turmellakseen sen vähänkin kivan mitä miehillä voi vielä olla keskenään. Kesken kaiken jouluaattoiltana rynnistää paikalle kaksi naistyrannia mellastamaan ja solvaamaan saunaamme. Käytännössä yksi naistyranni ja tämän kätyri. Paikalle oli siis luikerrellut erään saunojamme vaimoke ja tämän yllätyshullu ystävätär, jonka kyseinen pirttihirmu oli mitä ilmeisimmin raahannut mukaansa ainoastaan kitinänsä komppaamiseksi. Olemme kuulemma perheiden tuhoajia ja peversioon yllyttäjiä. Olemme varmasti kauheita. Silti meillä on aina ollut mukavaa. Nämä olivat vaivautuneet ihan paikan päälle tarkoituksenaan pilata miehensä ja muidenkin saunojiemme joulu. Loppuen lopuksi välikohtaus oli lyhyt ja nämä harakanpelättimet käännytettiin nopeasti takaisin sinne mistä tulivatkin. Oliko tämä räkätys sitten tunnin ajomatkan arvoista? En usko. Ainakin vitsiä riitti näistä lauteilla heitettäväksi aina tapaninpäivään asti. En syytä tästäkään välikohtauksesta ketään ja sympatiani on täysin asianomaisen hamehirviön (entisen?) aviomiehen puolella. Onneksi häntä ei moiset juuri hetkauttaneet.

Meidän joulusaunaamme ei naiset pilaa, ja on sanomattakin selvää ettei tänne ole myös jatkossakaan hameväki tervetullutta. Pitää kohta varmaan palkata vartija saunan edustalle. Edellämainituista sattumuksista vain sisuunnumme entisestään, ja meillä on vieläkin hauskempaa. Tämän takiahan meidän saunamme on olemassa: miehisyyden viimeisenä saarekkeena tässä naisten tärvelemässä ja feminismin mädättämässä maailmassa.

Ikävä jäi teitä kaikkia rakkaita kanssasaunojia. Te teitte jouluni. Kiitos!
Mies, joka ei häpeä olla reilusti mies. Kulkuritaistelija, jonka elämää sävyttää testosteroni ja soturieetos.

veitikka
Viestit: 37
Liittynyt: Ti 09.6 2015 19:08
Paikkakunta: 00100

Re: Kouvola 24.12. Miehinen vaihtoehtojoulu Käyräsaaren lämm

Viesti Kirjoittaja veitikka » To 04.1 2018 1:37

Nor Miskyyr kirjoitti: Tämän takiahan meidän saunamme on olemassa: miehisyyden viimeisenä saarekkeena tässä naisten tärvelemässä ja feminismin mädättämässä maailmassa.
tää saunomisjoulu periaattees iha hyvä läppä mut alkaa jo pikku hiljaa dikki olla jo liian ruskee ku toistuu liikaa. milläs nimimerkil btw kirjotit basson foorumeil aiemmin back in the days?

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa